Àlbum de noticies

Aquest curs s'acaba...


Ha estat tot un curs, 10 mesos de treball, deures, exàmens, etc. Però ja s'ha acabat tot, i ens trobem a l'últim dia de curs, ara venen les vacances i durant 3 mesos no haurem de matinar per arribar a l'institut amb l'angoixa de que si arribes un minut tard vindràs castigat una tarda, no anar-nos a dormir a les tantes de la nit per haver d'estudiar un exàmen que fa setmanes que el tens i ni tan sols te l'has mirat... NO! Ara venen tres mesos de relax, estar a casa tot el dia o marxar de vacances, i els deures d'estiu? Tothom els comença a fer la setmana abans de tornar a començar!
Però per molt que vinguin les vacances, uns mesos tant esperats per tots, l'enyorança ens envaeix.. pensar que amics amb els que has viscut aquests 4 últims anys marxen de l'institut, i que segurament no els tornaràs a veure... i per molt que es digui: Ens continuarem veient, això només dura unes setmanes i després cadascú segueix el seu propi camí.
I ja no parlar de les altres persones que ni tant sols els anomenes amics, sinò més aviat companys de curs, doncs segurament aquests no els tornaràs a veure, potser només algun dia dintre de molts anys en un sopar d'ex-alumnes...
Però com tot, són coses que comporta la vida, avui deixem a uns quants però l'any que ve coneixerem gent nova, i els que de veritat t'han importat i han ocupat una petita part teva, per molt que passin els anys sempre seguiran allà.


MOLT BON ESTIU A TOTS =)

1 comentaris:

Miriam's blog 20 de juny del 2009, a les 1:41  

Noies... magnífictreball!!! Ha estat un plaer treballar amb vosaltres. Heu estat un grup magnífic i, tot i haver de veure'ns les cares 4 hores a la setmana, us puc assegurar que ha estat la classe on més bé m'ho he passat. Espero que allà on aneu, on comenceu la nova etapa, sigui a l'Espriu o a un altre insti, seguiu mantenint aquest esperit alegre i generós; que feu nous amics sense oblidar les antigues amistats; que els nous reptes us suposin una motivació i mai un temor i que tot alló que comenceu ho feu amb il.lusió perquè tot això que us he anomenat us faran triomfar en la vida. Aprofiteu totes les oportunitats que s us presentin perquè teniu molt a oferir.
Us enyoraré molt!!!

Publica un comentari a l'entrada

Presentació

Hola, som la Marta i la Sara, alumnes de l'institut Salvador Espriu i hem creat aquest bloc per al treball de recerca dins del crèdit de revista. Aquest bloc ha estat creat amb la finalitat de penjar notícies d'actualitat per tal d'informar-vos. Dins de la pàgina podreu trobar notícies de diferents seccions des de societat i cultura fins a esports.
Esperem que us sigui útil

Cercar en aquest blog

Blog Archive

Seccions

Contador